Resuming podcast

2 de Agost de 2021 a les 11:38

Aquest estiu gaudeix amb la lectura de la mà dels autors cornellanencs

Compartir

Les vacances són un molt bon moment per gaudir de la lectura. Des de Ràdio Cornellà et recomanem alguns títols publicats per autors cornellanencs en els darrers mesos.

* El fotoperiodista cornellanenc Xavier Bertral retrata els mesos més durs de la pandèmia a través del llibre “Catalunya confinada. Dies que són història”.

L’objectiu d’aquest treball és deixar testimoni d’una etapa excepcional per a tota la ciutadania, coincidint amb la proclamació de l’estat d’alarma. Per documentar aquests fets, el llibre compta amb el relat de Bertral i amb imatges d’altres 10 fotoperiodistes. Escolta la següent entrevista amb el seu autor, Xavier Betral, per conèixer com va néixer la idea del llibre i com va ser la seva tasca durant el confinament:

 

* Vidal Aragonés, advocat laboralista i polític cornellanenc, ha publicat el llibre “Francesc Layret. Vida, obra i pensament”. Un treball on aborda en profunditat el pensament polític d’aquesta figura destacada de la política catalana de principis del Segle XX i on també es poden conèixer més detalls de la seva vida personal.

El llibre d’Aragonés és el resultat d’onze anys de documentació per aconseguir una biografia completa de Layret. Més informació en la següent entrevista:

 

* "Líbranos del mal" és la darrera novel·la publicada de la cornellanenca Empar Fernández, co-escrita amb Pablo Bonell.

Aquest llibre explica la història d’un doble assassinat en un institut. És una interessant trama on, no només caldrà buscar el culpable, sinó que també es plasma la realitat de les aules d’un centre de secundària. Escolta l’entrevista amb l’autora per conèixer els detalls d’aquesta lectura:

 

* L’Escriptor cornellanenc Ernesto Rincón ha publicat el seu primer llibre. “La danza de la tigrilla” és una novel·la negra ambientada i desenvolupada a Cornellà.

El protagonista de la historia és Aquilino, un investigador peculiar que crea la seva agencia de detectius acompanyat per la seva secretària, Bárbara. Una història on la pandèmia també marca la trama i que conté un homenatge a l’escriptor Luís Sepúlveda. Descobreix més sobre el relat amb la següent entrevista: