QUI SOM
PROGRAMACIÓ
HISTÒRIA
ADREÇA I CONTACTE
PUBLICITAT
ESCOLES A LA RÀDIO
PROGRAMES ESPECIALS

QUÍ SOM?

Ràdio Cornellà és un mitjà de comunicació de proximitat amb 34 anys d’història que té la voluntat de ser un servei públic de qualitat per a la ciutadania de Cornellà de Llobregat.

Una trentena de programes formen la graella d’aquesta emissora municipal amb propostes de temàtica diversa, potenciant els programes d'informació sobre tot el que passa a Cornellà i la participació ciutadana, ja que la ràdio és un important canal d'expressió de les entitats i la ciutadania en general.

Un equip professional de periodistes, tècnics de so i locutors s'encarreguen d’aquesta programació conjuntament amb una setantena de col·laboradors i col·laboradores.

Alguns d’aquests programes estan vinculats a entitats de la ciutat com la Creu Roja de Cornellà, la Coordinadora d’Entitats Flamenques i Andaluses de Cornellà, l’Associació Cultural Galega Rosalia de Castro, Amics de la Sardana de Cornellà, el Cercle Artístic i Literari Semillero Azul, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Baix Llobregat i els Castellers de Cornellà.

D’altra banda, el suport que l’emissora dóna al comerç de la ciutat fa que sigui el mitjà de comunicació més utilitzat pels comerciants de Cornellà a l’hora de donar a conèixer els seus establiments i ofertes.

Des de l’any 2004, l’Institut Municipal de Radiodifusió és l’organisme autònom local que gestiona Ràdio Cornellà. Les finalitats d’aquest institut són la lliure difusió de tot tipus de pensament, idea i/o opinió; el desenvolupament d’una concepció integral de la informació, mitjançant l’oferiment als ciutadans i ciutadanes d’una font d’informació i de coneixement sobre la realitat del seu municipi; posar a disposició de tots els grups socials, entitats i organitzacions de la ciutat un mitjà de lliure expressió i fomentar la participació activa dels ciutadans i ciutadanes en la vida de la ciutat, entre d’altres.

C/ Costa Brava, 7, 08940 Cornellà de Llobregat | 93 377 82 00 | radiocornella@aj-cornella.cat