QUI SOM
PROGRAMACIÓ
HISTÒRIA
ADREÇA I CONTACTE
PUBLICITAT
ESCOLES A LA RÀDIO
PROGRAMES ESPECIALS

QUÍ SOM?

Ràdio Cornellà és un mitjà de comunicació de proximitat amb més de 35 anys d’història que té la voluntat de ser un servei públic de qualitat per a la ciutadania de Cornellà de Llobregat.

Una trentena de programes formen la graella d’aquesta emissora municipal amb propostes de temàtica diversa, potenciant els programes d'informació sobre tot el que passa a Cornellà i la participació ciutadana, ja que la ràdio és un important canal d'expressió de les entitats i la ciutadania en general.

Un equip professional de periodistes, tècnics de so i locutors s'encarreguen d’aquesta programació conjuntament amb una setantena de col·laboradors i col·laboradores.

Alguns d’aquests programes estan vinculats a entitats de la ciutat com la Creu Roja de Cornellà, la Coordinadora d’Entitats Flamenques i Andaluses de Cornellà, l’Associació Cultural Galega Rosalia de Castro, Amics de la Sardana de Cornellà, el Cercle Artístic i Literari Semillero Azul, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Baix Llobregat i els Castellers de Cornellà.

D’altra banda, el suport que l’emissora dóna al comerç de la ciutat fa que sigui el mitjà de comunicació més utilitzat pels comerciants de Cornellà a l’hora de donar a conèixer els seus establiments i ofertes.

Des de l’any 2004, l’Institut Municipal de Radiodifusió és l’organisme autònom local que gestiona Ràdio Cornellà. Les finalitats d’aquest institut són la lliure difusió de tot tipus de pensament, idea i/o opinió; el desenvolupament d’una concepció integral de la informació, mitjançant l’oferiment als ciutadans i ciutadanes d’una font d’informació i de coneixement sobre la realitat del seu municipi; posar a disposició de tots els grups socials, entitats i organitzacions de la ciutat un mitjà de lliure expressió i fomentar la participació activa dels ciutadans i ciutadanes en la vida de la ciutat, entre d’altres.

C/ Costa Brava, 7, 08940 Cornellà de Llobregat | 93 377 82 00 | radiocornella@aj-cornella.cat