QUI SOM
PROGRAMACIÓ
HISTÒRIA
ADREÇA I CONTACTE
PUBLICITAT
ESCOLES A LA RÀDIO
PROGRAMES ESPECIALS

RECOLLIDA DE MISSATGES D’ÀNIM I SALUTACIONS

Ràdio Cornellà vol impulsar una campanya de recollida de missatges d’ànim i salutacions de la ciutadania a través dels seus programes musicals. Els missatges es recolliran a través de whatsapp al telèfon habilitat per l’emissora municipal 629 73 00 62

Ràdio Cornellà vol impulsar que la ciutadania cornellanenca enviï àudios positius a través de les ones per sumar-se a la campanya engegada per l’Ajuntament de Cornellà #joemquedoacasaacornella.

Aquests dies de confinament, tots tenim bones raons per quedar-nos a casa com respectar als malalts, donar exemple als fills, ajudar als professionals sanitaris, protegir a la família i els amics, entre d’altres.

L’objectiu d’aquesta campanya és animar a la ciutadania cornellanenca a perseverar en el confinament i, al mateix temps, demostrar que ningú està sol en aquesta lluita i que tots podem contribuir amb els nostres missatges de suport a millorar l’estat anímic dels nostres conciutadans.

Qualsevol petita acció pot contribuir a donar suport a tots els professionals de tots els sectors, però especialment del sector sanitari, que aquests dies estan treballant més que mai per fer front a aquesta situació d’emergència.

1. Com es donarà a conèixer aquesta iniciativa? Es farà una falca per promocionar aquesta iniciativa i es compartirà també a través de les xarxes socials.
2. Quins missatges s’emetran i en quin format? S’emetran tots els missatges que enviï la ciutadania sempre i quan compleixin les següents normes que adjuntem.
3. Quan durarà aquesta campanya? Des del dissabte 21 de març de 2020, i mentre duri el confinament de la població, sempre i quan hi hagi missatges per fer-ho.

Normativa

1. Només s’emetran aquells missatges que arribin via whatsapp al telèfon 629 73 00 62 i que reuneixin les següents característiques: una qualitat de so adequada per a la seva emissió a través de la ràdio i una duració màxima de 30 segons.
2. Els missatges s’aniran recollint al llarg del dia i s’emetran a partir del dia següent en l’horari dels programes “Bon dia”, “Era Vinil” o “Les Tardes de Ràdio Cornellà” de 9h a 21h. En el cas dels caps de setmana, l’horari d’emissió serà el mateix.
3. Ràdio Cornellà es compromet a emetre cada missatge almenys una vegada.
4. Ràdio Cornellà es reserva el dret de programar l’emissió dels missatges de la manera que estimi més oportuna.
5. Ràdio Cornellà també es reserva el dret per poder compartir aquests missatges a través de les xarxes socials de Ràdio Cornellà.
6. No es publicarà cap contingut que pugui suposar una difamació o calúmnia per a cap persona, empresa, administració o associació.
7. No es pot vulnerar de cap manera cap dret de propietat intel·lectual, industrial o qualsevol dret exclusiu que pertanyi a tercers.
8. No s’emetran missatges que incloguin insults o llenguatge ofensiu, racista, violent o xenòfob, i cap conducta contrària a la legislació vigent i a l'ordre públic.
9. No s’emetran continguts promocionals i/o publicitaris.
10. Aquestes normes es podran consultar a la web radiocornella.cat.

C/ Costa Brava, 7, 08940 Cornellà de Llobregat | 93 377 82 00 | radiocornella@aj-cornella.cat